martes, 26 de mayo de 2009

LA PAZ II (cholitas luchadoras)








Como lo prometido es deuda, aquí os dejamos un pequeño documento visual por nombrarlo de alguna manera, de la tradicional lucha de cholitas que tiene lugar cada domingo en la zona del alto de La Paz.
Es un espectaculo como el de lucha libre pero donde los luchadores son Cholitas las mujeres típicas de Bolivia, cuya vestimenta consiste en unas enormes faldas muy abultadas y unos sombreros que parece que no les caben en la cabeza.
En ocasiones el espectaculo deja un poco que desear en cuanto a la calidad, pero es una tradición dominguera donde asiste todo el pueblo, incluso y aunque parezca mentira tambien niños pequeños.
Bueno la proxima noticia sera del desierto de sal y como el material es bastante consistente os haremos esperar un par de dias!!!!
Esperemos que mientras disfruteis de lo vivido!!!
BESAZOS!!

3 comentarios:

  1. Hola macos!!!.
    Ara se suposa que estic treballant, però estava molt agobiada i la temptació de visitar-vos es massa gran. Gràcies pq veure les vostres fotos és un "kit kat" en l'estress diari. Sempre fa ilu saber que en algun lloc del món, la gent sap viure d'un altre manera. Aprofiteu vosaltres que podeu!!!.
    Moltíssims petons i continueu enviant fotos, que ens animen i ens alegren el dia!!!.

    Eva (cosina Francesc).

    ResponderEliminar
  2. Hola "chulis"
    Jo també estic treballant, i espero amb impaciència entrar al blog i veure si per fí tenim més fotos, quina passada ... avui n'hi han!!!.
    es graciós que les famoses cadires de "capisa" us acompanyarán desde el principi del viatge al final, fins i tot les "cholitas" en fan servir....i unes quantes fotos més aball m'he adonat perque servien totes aquestes "garrotades" (per l'artrítis i les neuràlgies)....
    Bueno guapos cuideu-vos molt i esperem amb il.lusió les del dessert de la sal.
    Un petonás per tots i gràcies de nou.
    flora

    ResponderEliminar
  3. Hola guapus!!!
    Jo també estic treballant, peró no puc evitar fer un "VISTAZO" per veure com esteu.
    Veig que fenomenals, fantástic.seguiu aixi, val??
    Juan besos de toda la familia Pararols Morejón, cuidaros mucho.
    visi

    ResponderEliminar