jueves, 7 de mayo de 2009

Titikaka (Islas flotantes de los Uros)





















Bienvenidos a las Islas flotantes de los Uros, que son unas pequeñitas islas hechas con juncos que incluso como podreis ver se comen. Ha sido una experiencia breve pero bonita, donde despues de una aventura con el barco donde se estropeo el motor, pudimos ver como vivia esa gente en sus escuelas, sus casas e incluso iglesias de paja.
Despues del largo viaje con Leticia, la barquera que nos llevo de una isla a otra, pudimos saborear las maravillosas truchas del lago Titikaka.
Bueno, por lo general ha sido una excursión senzilla, pero donde hemos salido impresionados por la belleza del sitio.
Besos a todos desde Lago Titikaka!!!

18 comentarios:

  1. m'agraden molt akestes fotos!!! les fotos dels nens i nenes són fantàstiques...sobretot la del petit q se li veu el culet, jajaj! genials!! i ja veig q vosaltres esteu de puta mare, així q no us pregunto!!
    (dedico aket comentari a en more)
    una abraçada per tots!
    tomé

    ResponderEliminar
  2. comentari A:
    soms els pares de l'eva,estem contentíssims que segueixis amb els nois, encara que t'ho hagis triat tu,ens ha agradat molt poder conectar amb vosaltres, i parlar-hi, ens hem passat un día fantástic i esperem amb il.lusió poder anar veient fotos que son precioses, molts petons...............i fins aviat (que ja s'acosta).papes

    ResponderEliminar
  3. comentari B:
    ens ha agradat molt sentirvos, la pena es que no ens hagim pogut veure,esperem poder fer el viatge que ens eu promés el proper any, ja estem posant fil a l'agulla, vale?? no us n'arrepentireu no ???, us estimem molt, esperem veure el barça, i us expliquem, de moment dirte, que te trovem a faltar i molts de petons..
    ah.les fotos una passada, teniu feina a enviarles ???, si es aixins creieu que valen la pena.petons ....papes

    ResponderEliminar
  4. hola nois, quina il.lusió parlar amb vosaltres, se us veu molt bé, estem contents,. ahir a la nit a les 2 matinada vaig entrar a les locas americas i vaig anar a dormir més que contenta, que maques les fotos,i val la pena que n'aneu enviant, oohhh....VOLEM VEURE-HO AL NATURAL!!!
    Bueno continueu com fins ara. un petonás.papes

    ResponderEliminar
  5. comentari extra:

    urgent ens fa falta "SIETE RAICES"....sobretot no us n'endescuideu, per favor, si fa falta una transferencia fins i tot us l'enviarem, vale??, bueno per si acás "contrareembols"....mai se sap...eh??, repeteixo "SIETE RAICES". grácies guapos. ELS PARES SUFRIDORS

    ResponderEliminar
  6. Hola nois!! Quin lloc tant curiòs i peculiar que heu visitat. Les fotos de les cases, el llac i sobretot la canalla són molt autèntiques!!!.
    Viure-ho, ha se ser com està dins d'un reportatge de la 2!!!.
    M'alegra molt veure que esteu tant "estupendos i guapos".
    Molts petons.

    Eva (cosina Francesc)

    ResponderEliminar
  7. Eiii petits!!!!!!
    Us heu discutit ja?? perque tan bon rollo fa fastig, no hi ha xixa en akest viatge. Volem conflicte, amor, desengany i mica de salvatgades no? Tot aixo es massa bucòlic, massa mistic.. enu esperu veure videos on aparegui una mika de marru, jejeje.

    Enu viatges, continuu amb el meu aprenetatge de chef, us espera un soparr, uff ja hi pensu i s'hem fa la boca aigua.

    Molts petons del Big papa

    ResponderEliminar
  8. Hola Nois!
    No us podeu imaginar com ens alegrem d'anar tinguent notícies vostres. Els nens es tornen bojos amb les fotos que heu penjat. Eva estàs guapíssima a les fotografies.
    Una abraçada immensa
    Albert, Sílvia, Tura, Lluis, Mireia i Pau

    ResponderEliminar
  9. los locos americanos14 de mayo de 2009, 19:15

    Moltes gràcies a tots per la gran afluència de comentaris esperem que seguiu així!
    Molts petons

    ResponderEliminar
  10. Uaaaaa nensssssssss quanta pau! Cada cop que veig les fotos i recordo les sensacions que vaig tenir per aquests indrets se'm posa la pell de gallina! em venen ganes de deixar els meus gitanets aquí i pirar-me, els nens de les fotos segur que són mil vegades més agraits que els meus, jejejeee!!!
    Seguiu disfrutant que sembla que en sabeu molt. Petons!!!!!!!!!!!!
    Mire

    ResponderEliminar
  11. hola soc l'anna i mencanten les fotos !!!el macho picchu es molt bonic! ens ba agradar molt la postal que ens vas enviar!!vueno com alla
    deia.....fins daqui un mes!


    Anna Pararols Morejon.

    ResponderEliminar
  12. Holaa!
    Joan soc lalba!
    ja vei q us ho passeu supeeer bee!
    espero q segiu aixii!
    petunets
    albaa

    pd: quan arribis ja ens explicaras les experienciees!


    jeje

    ResponderEliminar
  13. Bueno cada 2 x 3 entro a les locs americas a veure aquestes fotos tan espectaculars i sempre me quedo amb ganes de més i més, per els que ho vivim desde l'altra costat ja comencem a veura que arribem a la fi i tenim ganes de asaborir amb vosaltres aquets últims dies, per tan, no ens falleu i continueu donant-nos aquestes vistes inolvidables.gràcies i endavant.
    flora

    ResponderEliminar
  14. hola guapos!!
    Aquesta tarda a la botiga hem mirat les fotos del llac titicaca i d'altres que encara no havien vist algunes noies de la botiga,....ooohhh, que guapo...que maco...que bé...qui pogués ser ells...quines fotos...quina passada, bueno que totes han al.lucinat i una fins i tot ha dit "els hi deu semblar que están fent -indiana jones-", moltes gràcies de part de totes per donar-nos aquestes estones tan agradables.
    les noies de la botiga de nùvies.

    ResponderEliminar
  15. Hola More & Co.

    Les fotos són molt maques i ja veig que esteu gaudint molt de l'experiència. Quin dia torneu? vas dir a finals de Maig, no? En Dome encara no ha venut cap quadre, s'ha de dir que tampoc s'ha fet cap exposició, però ens ho estem passat molt i molt bé amb el nostre petit projecte i segur que al final obtenim algun resultat. Estem en contacte!

    Mayà

    ResponderEliminar
  16. Hola nois i noia, ens heu donat l'ocasió de viure aquest viatge d'una manera molt especial.
    Moltes gracies, perqué gracies a vosaltres em vist i gaudit de la vostra experiencia.
    De nou moltes gracies.
    Juan ahora que ya se está acabando y que tenemos muchas ganas de tenerte de nuevo entre nosotros,esperamos que esta experiencia haya sido de lo más gratificante y al tiet Tomeo los dientes tendremos que rebajárselos de lo que le crecen cuando vemos las fotos.
    Muchos besos y hasta pronto.
    Tomeo y Visi

    ResponderEliminar
  17. les boges catalanes22 de mayo de 2009, 14:58

    AVUI EL CONTRABLOG TREU FUM...
    (en especial per tu reina)
    DE PART DE TOTS ELS BOJOS I TOTES LES BOGES CATALANES ET DESITGEM...
    www.les-boges-catalanes.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  18. ei! joan i companyia. Gràcies per les fotos tan maques que aneu enviant, cada vegada us supereu més. Esperem que estigueu tots bé. Deuen faltar pocs dies per la tornada.... aprofiteu al màxim. Nosaltres tenim ganes de poder-vos veure i que ens expliqueu coses en persona... Petons.
    Carles, Margarita, Helena i Laura.

    ResponderEliminar